Program modificat de Paşte la Evidenţa Populaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea sibiană a stabilit care va fi programul de lucru în perioada Paştelui, la Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Populaţiei.

CITIŢI ŞI:

Mii de sibieni aşteptaţi la Slujba de Înviere din muzeu

Programul Catedralei Mitropolitane din Sibiu în Săptămâna Mare

Cum lucrează Sibiul de Paşte. Vezi programul magazinelor, autobuzelor şi al farmaciilor

Astfel compartimentul Stare Civilă – decese, nu va presta servicii de înregistrare a deceselor în ziua de 25 aprilie, iar decesele care se vor produce duminică şi luni, vor fi înregistrate în ziua de marţia săptămânii viitoare.

„Sâmbătă, activitatea de înregistrare a deceselor va fi asigurată între orele 9.00 şi 13.00, iar decesele produse şi nedeclarate în această zi, vor putea fi declarate şi înregistrate în cadrul structurii de stare civilă în ziua de 26 aprilie, doar cu aprobarea parchetului, aşa cum este stipulat în lege”, a explicat primarul Klaus Iohannis.

Activitatea va fi reluată după programul obişnuit începând cu a treia zi de Paşti, respectiv din 26 aprilie. La ghişeele Direcţiei Fiscale, sibienii îşi vor putea plăti taxele şi impozitele în data de 22 aprilie după programul obişnuit de vineri.

„Ghişeele vor fi închise doar în a doua zi de Paşti, iar de marţi, 26 aprilie acestea vor funcţiona după programul obişnuit”, a mai spus Iohannis. Restul serviciilor îşi reiau activitatea normal începând de marţi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite