Profesoară din Sibiu şantajată după ce a pozat goală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Profesoara e convinsă că fostul iubit e vinovat pentru defăimarea sa
Profesoara e convinsă că fostul iubit e vinovat pentru defăimarea sa

Pentru că i-a întors spatele, un fost iubit o denigrează pe dăscăliţă de matematică.Bărbatul a postat, pe mai multe site-uri de socializare, fotografii cu femeia goală. Profesoara a depus plângere la poliţie iar dosarul se află la DIICOT.

CITIŢI ŞI:

O agenţie de modelling vinde iluzii

VIDEO - Urmărire ca-n filme şi focuri de armă, în judeţul Sibiu (GALERIE FOTO)

Mihaela Dragoie are 38 de ani. Este profesoară de matematică la liceul Onisifor Ghibu, membră a Corului Mitropoliei Ardealului şi al Corului Cedonia din Sibiu. Femeia spune că de mai bine de un an este victima şantajelor fostului iubit, Virgil Coldea. A depus şi plângere la poliţie, încă de anul trecut, după ce fiul bărbatului, despre care acum afirmă că este psihopat, a postat pe mai multe site-uri de socializare fotografii cu ea, complet goală. „Fiul acestui psihopat mi-a reparat anul trecut calculatorul şi mi-a instalat un program spion, mi-a aflat toate parolele şi mi-a luat fotografii pe care apoi le-a postat în numele meu pe mai multe site-uri. În continuu mă şantaja, spunea să îi dau mai multe poze, să îi descriu la telefon o partidă de sex şi mă ameninţa că va trimite la ziare fotografiile cu mine pentru a mă determina să mă întorc la el“, povesteşte profesoara de la liceul Onisifor Ghibu din Sibiu.

Comportament ireproşabil
Despre problemele femeii ştia şi directoarea unităţii şcolare. „Anul trecut profesoara mi-a povestit despre această problemă, cerându-mi sfaturi despre cum poate proceda. Am îndrumat-o spre poliţie. Tot ce pot spune eu este că din 2002, de când este încadrată la noi în unitate, comportamentul său a fost unul de necontestat”, spune Dorina Cismaş, directoarea liceului Onisifor Ghibu din Sibiu.

Profesoara a reclamat totul la poliţie, iar plângerea sa a ajuns pe masa procurorilor DIICOT. „Dosarul este la noi şi ce fac cercetări în continuare“,spune Florin Nanu, procuror şef DIICOT – BT Sibiu.

De partea cealaltă, fostul iubit, Virgil Coldea, recunoaşte că fiul său i-a aflat parolele de mail, o dată ce i-a reparat calculatorul anul trecut, dar spune că autorul şantajelor trebuie căutat în altă parte. Virgil Coldea spune că procurorii i-au luat declaraţii, i-au ridicat calculatorul de acasă, hard disk-ul şi mai multe stick-uri şi că nici el nici fiul său nu au deţinut fotografii compromiţătoare cu femeia. „Pozele acelea cu ea dezbrăcată eu i le-am făcut, anul trecut când am stat 10 zile la ea acasă. Dar aparatul a rămas la ea. Eu nu am pozele şi nu am şantajat-o cu nimic, niciodată. Am fost şi la procuror, am dat declaraţii şi eu şi fiul meu şi am spus ce am avut de spus”, afirmă Virgil Coldea.

Riscă o condamnare cu suspendare

"Din punctul de vedere al şantajului, inculpatul se va alege cel mai probabil cu o condamnare cu suspendare, pentru că şantajul nu a fost de natură să îi ameninţe viaţa, ci doar să îi denigreze imaginea în societate. Cu toate că şi aşa este un lucru regletabil. Referitor la partea de spart parole, aici vorbim de fraude informatice şi trebuie stabilit exact de către autorităţile competente", spune Coraliu Cunţan, avocat în Baroul Sibiu. 

Profesoara are însă la dispoziţie calea civilă în care poate cere daune pentru prejudiciu moral.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite