VIDEO - Urmărire ca-n filme şi focuri de armă, în judeţul Sibiu (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul a fost oprit într-un final pe raza localităţii Slimnic
Şoferul a fost oprit într-un final pe raza localităţii Slimnic

S-a crezut regele şoselelor şi a gonit nebuneşte pe străzi. Nici focurile de armă nu l-au oprit, dar la Slimnic s-a răsturnat. Un angajat SMURD Mediaş, beat criţă şi cu permisul anulat, i-a pus pe jar pe poliţişti.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI ŞI CU ŞOFERUL CE A PUS PE JAR POLIŢIA

CITIŢI ŞI:

Vitezoman oprit cu focuri de armă la Sibiu. Şoferul era beat şi are permisul anulat

Ioan Moldovan, paramedic la SMURD Mediaş, are 26 de ani şi este din Micăsasa.

În 2008 i-a fost anulat permisul de conducere, după ce a fost prins de poliţiştii de la Serviciul Rutier Sibiu beat criţă la volan. Se pare că întâmplarea de atunci nu i-a fost învăţătură de minte.

Şoferul a fost oprit într-un final pe raza localităţii Slimnic

În această dimineaţă, i-a pus din nou pe jar poliţiştii sibieni. Aflat la volanul unui autoturism Logan, gonea pe străzile din Sibiu de parcă şoseaua era a lui. „Conducătorul auto a fost surprins de echipajul de la Serviciul Rutier încălcând toate regulile de circulaţie. El a pătruns pe contrasens şi a încercat să îi determine pe cei care circulau corect să îi facă loc, folosindu-se de faza lungă“, spune Bogdan Maxim, şeful Serviciului de Drumuri Naţionale Sibiu din IPJ Sibiu.

Şoferul a fost oprit într-un final pe raza localităţii Slimnic

Un echipaj de Poliţie l-a somat să oprească, dar şoferul a continuat să gonească. Oamenii legii au fost nevoiţi să realizeze două baraje, pe Drumul Naţional 14, după ce au stabilit că aceasta era direcţia în care se deplasa fugarul. „La Viile Sibiului a fost din nou somat să oprească, iar poliţiştii de la Ordine Publică au tras şi două focuri de avertisment în plan vertical, dar nu a oprit. La fel s-a întâmplat şi la Slimnic, unde a fost somat de poliţiştii de la Postul de Poliţie din localitate“, mai spune Maxim.


Podul i-a venit de hac
Ajuns în centrul Slimnicului, a avut ghinionul să se izbească de parapetul de protecţie al unui pod. Acolo, maşina s-a răsturnat, iar poliţiştii l-au prins pe teribilist. „Am auzit o bubuitură puternică, atunci când s-a lovit de pod. Cred că e băut. Sticla de alcool era în maşină cu el“, spune Maria Menhart, o localnică din Slimnic.

Şoferul a fost oprit într-un final pe raza localităţii Slimnic


În urma impactului, atât „regele şoselelor“, cât şi prietenul care ocupa locul din dreapta au ajuns la spital. „Cei doi au suferit răni uşoare şi au primit îngrijiri medicale. Pasagerul de 39 de ani a plecat acasă, pentru că prezenta doar câteva zgârieturi“, spune Raluca Puşcă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu.
Ioan Moldovan, angajat al SMURD Mediaş, a rămas la spital, pentru recoltarea de probe biologice, după ce etilotestul poliţiştilor a indicat o alcoolemie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. N-a vrut să recunoască nimic din cele petrecute. „Nu sunt eu. De ce mă întrebaţi pe mine? Nu pe mine trebuie să mă căutaţi“, a spus Ioan Moldovan. El se va alege cu dosar penal pentru cursa nebunească prin judeţ.

Şoferul a fost oprit într-un final pe raza localităţii Slimnic

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite