Probleme la Turnul de Control de la Aeroportul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean a făcut în sfârşit recepţia la obiectivul de la ieşirea din Sibiu spre Sebeş.

CITIŢI ŞI:

O femeie de 81 de ani s-a aruncat într-o fântână la Şeica Mare

Iohannis nu comentează decizia Prefecturii de a ataca în contencios măririle de salarii de la primărie

Păgubiţii din Cireşica cer despăgubiri de la Apă Canal, pentru maşinile inundate

Cel mai avangardist proiect derulat în Sibiu în ultimii 10 ani în privinţa modernizării uneia din cele mai importante căi de acces în urbea sibiană, a ajuns în sfârşit cu acte în regulă în posesia Consilului Judeţean în principal, şi a primăriei Sibiu, în secundar.
Conducerea Consiliului Judeţean a reuşit în acest început de iunie, să facă recepţia lucrărilor de la Aeroportul Internaţional, recepţie care trebuia făcută în urmă cu mai bine de doi ani, dar din varii motive s-a întârziat. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Constantin Şovăială, a explicat pentru Adevărul de Seară în ce condiţii s-a făcut recepţia. Mai exact în actele oficiale de primire-predare, au apărut mai multe puncte adiţionale. Acestea trebuiesc duse la îndeplinire de constructori din consorţiul de firme ConA – Dafora – Lindberg, care au făcut lucrările la aerogară.
Milionarul sibian Dumitru Ghișe își trage hotel pe șapte nivele într-un parc medieval din Cluj
Turn de control cu geamuri proaste
Una din problemele descoperite în urma raportului de expertiză comandat de către Consiliul Judeţean Sibiu în privinţa determinării vinovaţilor cauzei apariţiei fisurilor din terminalul aeroportului, a fost scoasă la iveală şi pusă în cârca constructorilor. Mai exact geamurile folosite la noul turn de control nu sunt deloc conforme cu standardele cerute. „Nu este de calitate sticla folosită acolo. Practic razele de soare se reflectă în interior şi fac zile fripte celor care lucrează acolo. S-a dispus înlocuirea imediată şi asta pe banii contructorului pentru că el nu a respectat normele impuse” a explicat Constantin Şovăială.

AFLĂ ÎN CÂTE ZILE TREBUIE SĂ FIE REZOLVATE PROBLEMELE DE LA AEROPORT, AZI ÎN

ads

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite