Primărie cu uşi "ferecate" şi nervi din cauza grevei, la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii din primărie vor grevă, dar să nu îi vadă lumea prin ziare. Sibienii s-au enervat pentru că uşile administraţiei locale au fost închise trei ore jumate.

CITIŢI ŞI:

VIDEO - Criminalul care şi-a înjunghiat fosta iubită, arestat în ziua înmormântării

Motociclist accidentat grav pe DN 1 la Miercurea Sibiului

Cresc cheltuielite la sala de conferinţe de la Consiliului Judeţean în valoare de 1.600.000 lei

La Primărie uşile au rămas deschise, dar înăutrul clădirii din Centrul Istoric nimeni nu a muncit timp de trei ore şi jumătate. Pe uşile de acces au tronat afişe prin care se anunţa că este grevă între orele 7.30 – 10.00. Chiar dacă protestul bugetarilor din administraţia locală a fost anunţat încă de la finele săptămânii trecute, au fost sibieni care au luat ţeapă şi au mers dis de dimineaţă să îşi rezolve problemele la primărie. Acolo s-au lovit de ghişee închise şi de recomandarea politicoasă de a revenii după ora 10.00.

CITEŞTE ŞI:

„Grevă de catifea“, la Braşov

Angajaţii municipalităţii s-au „iritat” când au văzut aparatul de fotografiat şi s-au ascuns prin spatele ghişeelor pentru a nu fi „prinşi” în poze în timp ce făceau grevă. „Să nu îmi faceţi poze. Ştiţi... Nu vreau să mă vadă lumea”, s-au scuzat angajatele de la ghişeele de încasare a taxelor şi impozitelor. Oamenii s-au enervat din cauza grevei. „Am venit de la Mediaş să depun un dosar la Tribunal şi îmi trebuia un timbru de la Primărie. Acum trebuie să mai fac un drum mâine” a spus un tânărul.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite