Primăria cheltuie 70.000 de lei pe fântânile arteziene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele trecute au fost semnate contractele pentru întreţinerea fântânilor arteziene, a băncilor şi coşurilor de gunoi stradale.

CITIŢI ŞI:

Se închide Baia Neptun

Zeci automate de bilete funcţionează în Sibiu

Tursibul îşi face o nouă bază de 5 milioane de euro

Cine crede că întreţinerea artezienelor din oraş este floare la ureche pentru primărie, cel puţin din punct de vedere financiar, se înşeală amarnic. Primăria a semnat contractul de prestare servicii pentru întreţinerea, reparaţia şi igienizarea fântânilor arteziene din oraş, inclusiv a cişmelelor.

Valoarea totală a contractului este de aproximativ 70.000 de lei cu tot cu TVA şi este valabil până la mijlocul lunii noiembrie, firma Electro-Con Impex SRL fiind desemnată câştigătoare a licitaţiei. Municipalitatea sibiană a pornit de săptămâna trecută primele cinci fântâni arteziene din oraş.

"Din cele 14 fântâni arteziene existente în Sibiu au fost deja puse în funcţiune. Până la sfârşitul săptămânii toate fântânile arteziene din Sibiu vor fi funcţionale”, spune primarul Klaus Iohannis.

Contracte şi pentru bănci şi coşurile de gunoi
De asemenea, a fost încheiată şi procedura de cerere de ofertă pentru întreţinerea băncilor şi a coşurilor de gunoi. Achiziţia de servicii pentru cele două tipuri de mobilier stradal a fost încheiată prin semnarea a două contracte.

Băncile vor fi reparate şi întreţinute de firma Vasyves Binal SRL pentru aproximativ 45.000 de lei, iar coşurile de gunoi stradale de firma Total C&V Solutions SRL vor scoate şi ele din vistieria primăriei peste 23.000 de lei.

Pentru coşurile de gunoi lucrările de reparaţii au început deja.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite