Amnezie de un milion de euro, la Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi contractul pentru construcţia unui pod peste Cibin a fost semnat săptămâna trecută, municipalitatea a anunţat abia ieri firma care va efectua lucrările.

CITEŞTE ŞI:

Concefa Sibiu repară podul peste Dunăre de la Giurgiu, pentru 17 milioane de lei

Noul pod peste Cibin va avea piste pentru biciclişti şi alei de promenadă

Reprezentanţii municipalităţii sibiene au semnat contractul pentru execuţia lucrărilor de construire a noului pod peste Cibin, în dreptul străzii Neculce.
Deschiderea celor două oferte depuse pentru acest contract a avut loc în data de 28 februarie. Una dintre ele a fost depusă de asocierea Sinecon-Geiger Transilvania-Geiger GmbH declarată câştigătoare, iar cealaltă de firma italiană Asfalt CCP SPA.
„Valoarea contractului de execuţie a lucrărilor este de 965.553,50 de euro plus TVA. Conform ordinului de începere a lucrărilor emis de municipalitate, acestea vor demara în data de 6 aprilie şi urmează să fie finalizate în termen de 15 luni. Perioada de garanţie a lucrărilor este de patru ani", a declarat Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu.
Noul pod va avea o lungime de 60 de metri şi o lăţime de 24 de metri. Circulaţia se va desfăşura pe trei benzi, pe lângă acestea urmând să fie amenajate trotuare şi piste de biciclete, de-o parte şi de alta a carosabilului.
Promenadă, pe Cibin
Contractul prevede amenajarea iluminatului public pe pod şi pe aleile de promenadă. De-a lungul fiecărui mal, de-o parte şi de alta a podului, vor fi create alei de promenadă, cu bănci. Primăria Sibiu a contractat, anul trecut, un împrumut BERD de 11,5 milioane de euro, din care 3,8 milioane au intrat în conturi anul acesta 2011.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite