Noul pod peste Cibin va avea piste pentru biciclişti şi alei de promenadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea a făcut anunţul de participare la licitaţie pentru amenajarea viitorului pod peste Cibin. Data ultimei zile de primire a ofertelor pentru participarea la licitaţie este 28 februarie.

CITIŢI ŞI:

Sibiul investeşte 90 de milioane anul acesta în transporturi şi infrastructură

2011 este anul investiţiilor importante în Sibiu

Primăria Sibiu a stabilit bugetul pentru anul 2011

Podul pentru care s-au alocat de la bugetul local peste 6 milioane de lei, va fi unul după standardele moderne ale anilor în care trăim. Data ultimei zile de primire a ofertelor pentru participarea la licitaţie este 28 februarie. Municipalitatea estimează că lucrările vor fi începute în luna aprilie.

Contractul prevede că acestea vor fi gata în termen de 15 luni de la semnarea lui, iar garanţia este de 4 ani. Viitorul pod de pe Neculce va avea o lungime de 60 de metri şi lăţime de 24 de metri, 3 benzi de câte 3,5 metri lăţime fiecare, precum şi piste pentru biciclişti de 1,5 metri lăţime, două trotuare de 2,5 metri lăţime, patru scări de acces spre aleile de promenadă şi stâlpi pentru iluminat nocturn.

Firmele care participă la licitaţie trebuie să fi avut în ultimii trei ani o cifră de afaceri medie per an, de peste 4.000.000 de euro, iar în prtofoliu cel puţin 3 proiecte similare, ca mărime şi natură, care să fi fost finalizate în ultimii 5 ani.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite