Primăria a decis. Fără camere mortuare în CT 11

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Temerile cum că pe strada Siretului vor apărea şase camere mortuare într-o fostă centrală termică dezafectată vor fi risipite joi în şedinţa de Consilul Local de la Primăria Sibiu.

CITIŢI ŞI:

Protest al părinţilor copiilor de la Grădiniţa 5, împotriva camerelor mortuare din CT 19

Scandal din cauza transformării unei centrale termice în unitate de servicii funerare (VIDEO)

Market şi servicii funerare în CT 11 de pe Siretului

Cazul semnalat de către Adevarul de Seară a sensibilizat autorităţile locale şi mai ales pe sibienii care locuiesc în zona Cireşica – Siretului – Calea Dumbrăvii.

Memoriile depuse apoi de sute de locatari din zonă şi mai apoi şi de către părinţi copiilor care merg la Grădiniţa 5 aflată în vecinătatea centralei termice au făcut ca proiectul să fie tras acum pe linie moartă de consilierii locali.

Arhitectul Şef al Sibiului a iniţierea unui proiect de hotărâre în care se propune joi respingerea cererii care avea ca obiect Schimbare destinaţie CT 11 în unitate comercială de prestări servicii funerare în Sibiu, strada Intrarea Siretului fără număr, depusă de către Hurdubelea Ioan şi Hurdubelea Stanca Maria.

Locuitorii din cartierul Hipodrom au fost nemulţumiţi şi de faptul că proprietarii centralei au organizat o dezbatere publică în mare „taină”, punând un anunţ într-o zonă ferită aproape total de ochii locatarilor din zonă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite