Primăria Mediaş şi-a făcut cor de cameră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediţia cu numărul şase a festivalului „Mediaş – Cetate medievală“  va aduce pe lângă manifestările specifice acestui eveniment şi concertul de debut al corului municipalităţii  „Corul de Cameră Mediensis“.

CITEŞTE ŞI:

Campanie de strangere de ajutoare pentru sinistraţi, la Mediaş

Preotul crimnal din Mediaş va fi înhumat mâine la Mureş

Acesta este format din 30 de persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani şi este condus de dirijorul  Ovidiu Moldovan. Corul este înscris în Asociaţia Naţională Corala din România, al cărei preşedinte este maestrul Voicu Enăchescu.

 Concertul va avea loc în data de 9 iulie, ora 19.00, la Sala Traube. Programul cuprinde următoarele piese: „Sara pe deal!“ – V.Popovici, „Corul robilor“, actul III din Opera Nabuco de G. Verdi,  „Şi era la ora a şasea“  de E. Mandicevski şi „Ghitsimani, Ghitsimani!“ – Gh. Popescu – Brăneşti.

 „Mă bucur că Mediaşul va avea un cor municipal care să ne reprezinte la diferite spectacole de gen. Corul de Cameră Mediensis va fi un adevărat ambasador al Mediaşului, ducând odată cu interpretările lui şi numele oraşului nostru pretutindeni în ţară sau peste hotare. Sper ca medieşenii să îndrăgească muzica interpretată de cor şi să participă în număr cât mai mare la concertul de debut!“ a declarat primarul Teodor Neamţu.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite