Preţuri piperate pentru terenurile din „Tineretului” (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria a stabilit preţurile de referinţă pentru anul în curs la vânzarea terenurilor din cartierul pentru tineri. Municipalitatea cere aproximativ 100 de euro pe metru pătrat celor care vor să cumpere terenurile concesionate gratis către ei.

VEZI AICI CUM ARATĂ ACUM CARTIERUL TINERETULUI DIN SIBIU

CITIŢI ŞI:

Carabulea a pierdut procesul pentru sediul Teatrului “Radu Stanca” din Sibiu (UPDATE)

Mall în centrul Sibiului la fosta fabrică de bere

Administraţia locală a decis să încerce să vândă din nou terenurile date în cesiune gratuiră tinerilor ce şi-au ridicat case în Cartierul Tineretului. După ce în toamna lui 2009 se stabilise un preţ de aproximativ 110 euro/mp, preţul stabilit pentru acest an este puţin mai mic. Primăria a cerut un studiu de piaţă, efectuat de către Sc Megaexpert Imobiliare SRL Sibiu, iar concluzia a fost că preţul va fi stabilit la 81 de euro/mp, fără TVA, adică aproximativ 100 de euro cu TVA cu tot.

Locatarii din cartierul Tineretului afirmă însă că nu au de gând să cumpere terenurile,  considerând că preţul stabilit nu este conform cu oferta actuală de pe piaţa imobiliară.

„Păi ţinând cont că e vorba de un teren agricol şi că este poziţionat la marginea oraşului nu este deloc un preţ bun. Străzile nu sunt asfaltate nici ele. Ar fi trebuit făcut un preţ pentru tineri. Ori la preţul acesta de exemplu eu ar trebui să dau vreo 30.000 de euro pe teren. În zonă se vând terenuri mult mai bune la 38-40 de euro pe metru pătrat. Bineînţeles că nu cumpăr şi vă spun eu că nu cumpără nimeni”, spune Ioan Bârsan, un tânăr care şi-a construit o casă pe un teren primit de la primărie.

AFLĂ CARE ESTE PĂREREA EXPERŢILOR IMOBILIARI ŞI CARE AR FI PREŢUL REAL AL TERENURILOR, AZI DIN

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite