Carabulea a pierdut procesul pentru sediul Teatrului “Radu Stanca” din Sibiu (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de a Apel Alba Iulia a hotărât prin decizia 82/2011 ca să admită apelul depus de primăria Sibiu în cazul procesului pentru retrocedarea imobilului în care funcţionează în prezent Teatrul Naţional Radu Stanca.

CITIŢI ŞI:

Mall în centrul Sibiului la fosta fabrică de bere

Parcarea de la Teatru închisă pentru Festivalul de Teatru

Astfel municipalitatea nu va mai fi obligată să returneze deocamdată în natură foştilor proprietari, actualul sediu. Tribunalul Sibiu dispusese anul trecut retrocedarea în natură a clădirii, iar moştenitorii reprezentaţi de holdingul lui Ilie Carabulea trebuiau să plătească primăriei Sibiu, peste 800.000 de lei, contravaloare a investiţiilor făcute.

Curtea de Apel a decis acum anularea deciziei Tribunalului Sibiu, urmând ca primăria să achite contravaloarea în bani a imobilului. Atlasib SRL a depus recurs, termenul fiind stabilit pentru 22 martie 2012.

Vezi pe forbes.ro la ce sumă a fost evaluat Ilie Carabulea în Top 500 Miliardari

Decizia Curţii de Apel
Iată decizia dată de Curtea de Apel de la Alba Iulia în luna martie:


„Admite apelurile pârâţilor Municipiul Sibiu prin primar şi Teatrul Naţional Radu Stanca, apelul intervenientei SC ATLASSIB SRL precum şi cererea de aderare la apelul municipiului Sibiu formulată de contestatori împotriva sentinţei atacate, pe care o schimbă în tot şi rejudecând, a respins contestaţia formulată de contestatorii Riţivoiu şi alţii, împotriva dispoziţiilor emise de primarul municipiului Sibiu. Respinge cererea de intervenţie în interes propriu formulată de intervenienta Sandu Georgeta Livia şi Sc Atlassib Srl . admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a comisiei de aplicare a legii nr. 10/2001 şi excepţia prematurităţii cererii reconvenţionale invocată de SC ATLASSIB. Respinge cererea reconvenţională formulată de primarul mun. Sibiu în contradictoriu cu contestatorii. respinge excepţia nulităţii absolute a contractelor de cesiune autentificate sub nr. 657/2007 şi 410/2007 invocată de pârâtul municipiul Sibiu prin primar. Respinge ca tarddiv apelul contestatorilor. Fără cheltuieli de judecată în fond şi în apel”.

VEZI AICI ÎNTREAGA MOTIVARE A CURŢII APEL ALBA IULIA!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite