Preţuri îngheţate de Paşte în Mărginimea Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În medie cazarea pentru 3 nopţi cu demipensiune costă aproximativ 150 de lei pe zi, cu specificaţia că se oferă pensiune completă în ziua de Paşte.

CITIŢI ŞI:

Peste 50.000 de miei pregătiţi pentru tăiere la Sibiu. Cel mult 25 de lei va fi kilogramul

Festival de Cartea Recordurilor weekendul viitor la Sibiu

Faptul că în anii trecuţi gradul de ocupare în pensiunile din salba de localităţi care alcătuiesc Mărginimea Sibiului, a fost departe de a ajunge la sută la sută, i-a determinat pe patronii de astfel de unităţi de cazare să ia decizia de a nu majora tarifele practicate în primăvara anului trecut. 

În aceste condiţii în medie cazarea pentru 3 nopţi cu demipensiune costă aproximativ 150 de lei pe zi, cu specificaţia că se oferă pensiune completă în ziua de Paşte. Pensiunile vor pune pe masă tradiţionalul drob ardelenesc, alături de friptura de mier, pâinea de casă, telemeaua şi caşul afumat. Nu lipsesc din ofertă nici băuturile tradiţionale. Mai piperat este un Paşte într-un conac sau o pensiune tradiţională din Gura Râului, preţurile fiind aici de 600 de lei pentru pensiune completă cum este cazul pensiunii Prinţul Vlad din Fântânele sau 690 de lei pentru 4 nopţi petrecute la Pensiunea Norica din Gura Râului.

Anul acesta se mizează pe un grad de ocupare de 60 la sută în pensiunile sibiene” a explicat Dorin Beu, reprezentantul ANTREC în judeţul Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite