Festival de Cartea Recordurilor weekendul viitor la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul actor Horaţiu Mălăele vine la Sibiu să ia parte la inaugurarea unui nou festival: „25 de h de teatru non-stop”.

CITEŞTE ŞI:

Eficienţă în cafenelele sibiene

VIDEO – Zeci de baloane eliberate la Sibiu pentru copiii din Odorheiul Secuiesc (GALERIE FOTO)

Târg cu bunătăţi tradiţionale, în acest week-end, la Sibiu

Sibiul va găzdui în zilele de 26 şi 27 martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, prima ediţie a unui festival de teatru inedit: „25 de h de teatru non-stop”.

Evenimentul începe sâmbătă, 26 martie, la ora 19.00 şi se termină a doua zi la ora 20.00. În tot acest timp, în diverse spaţii din Sibiu, se va juca teatru fără oprire. Startul la teatru va fi dat în compania lui Horaţiu Mălăele. Astfel, sâmbătă, ora 19.00, celebrul actor ne va vorbi despre dragoste, despre mamă, despre partid, într-o pleiadă de poezii reunite sub genericul "Sunt un orb". Spectacolele de teatru continuă la Sala Studio a Teatrului Naţional “Radu Stanca”, la sala “CAVAS” din incinta Facultăţii de Litere, în ATRIUM Classic Café.

Nici spaţiile în aer liber nu sunt uitate, aşa că duminică, 27 martie, înviorarea se face în Piaţa Mare din Sibiu, tot sub semnul teatrului. În plus, la miezul zilei, Horaţiu Mălăele dă întâlnire din nou pentru o discutie şi o sesiune de autografe asupra volumului “Horaţiu despre Mălăele”. Festivalul este organizat de Asociaţia Culturală “BIS”, iar acţiunile se desfăşoară sub sloganul "Respiră! Teatru".

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia Teatrală, de pe Bulevardul Nicolae Balcescu, la Libraria Humanitas, în Atrium Classic Cafe din Piaţa Mică şi la Promenada Mall, lângă librăria Alexandria.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite