Premii şi surprize pentru copii de Halloween la Shopping City Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai frumoase costume şi cele mai spectaculoase măşti vor fi premiate
Cele mai frumoase costume şi cele mai spectaculoase măşti vor fi premiate

Shopping City Sibiu organizează un carnaval de neuitat pentru copii. Sâmbătă, 29 octombrie, începând cu ora 17:00, cei mici, însoţiti de părinţi şi bunici, sunt aşteptaţi în Promenada Mall cu magie, veselie şi multe surprize.

CITIŢI ŞI:

Mitropolitul Andrei Şaguna, canonizat la Sibiu

Prelegeri şi premiere la Astra Film Festival 2011. Vezi programul din weekend GALERIE FOTO

Distracţia începe cu o demonstraţie inedită de taekwondo oferită de Puma Club, urmată de concursuri. Cele mai frumoase costume şi cele mai spectaculoase măşti vor fi premiate, iar la final vom alege „Cel mai interesant dovleac”, concurs pentru care copiii trebuie să aducă câte un dovleac decorat.

Câştigătorii vor primi vouchere de cumparaturi, produse şi dulciuri din partea Shopping City Sibiu, MishMail, Hervis, C&A, Deichmann, Kenvelo, Just Kidding, Coccodrillo, Alexandria Librarii, Puma Club, Tedi şi Danone.

Invitatul special, Magicianul Christianis, asistat de un vârcolac şi o vrăjitoare, a pregătit un spectacol senzaţional de magie: momente de iluzionism unice în România, hipnoză, multiplicări de obiecte şi numere cu animale exotice.  Christianis a susţinut numeroase spectacole şi turnee în ţară şi străinătate, în faţa a mii de spectatori, iar pe lângă programe diversificate de magie practică şi numere de fachirism, dar şi programe cu  reptile, scorpioni, tarantule şi porumbei.

În perioada 17 - 29 octombrie, cumpărăturile pentru cei mici (produse destinate copiilor cu vârsta maxim 14 ani) se premiază cu taloane şi puncte, iar în urma extragerii la tombola din 29 octombrie câştigătorii vor primi vouchere de cumpărături de 50 lei, 100 lei şi 150 lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite