Premierul Emil Boc anunţă, din nou, construcţia autostrăzii Sibiu - Piteşti în parteneriat public-privat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc a declarat că "orice lucrare de infrastructură care se finalizează este un pas înainte spre consolidarea creşterii economice" şi că în primele şase luni din 2011 investiţiile în acest domeniu au depăşit cu un miliard de lei suma alocată în perioada similară din 2010.

CITEŞTE ŞI:

Supervizare de 31 de milioane lei la autostrada Sibiu – Orăştie

Un bolid de lux Audi s-a făcut praf pe centura Sibiului. Pasagerul din dreapta a murit, şoferul şi alt bărbat sunt în stare gravă la spital GALERIE FOTO

Boc a precizat că se va intra, în perioada următoare, în linie dreaptă cu parteneriatul public-privat în ceea ce priveşte lucrările de infrastructură, cel mai important proiect fiind tronsonul Comarnic-Braşov.

"Alt proiect este Sibiu-Piteşti, din Coridorul IV, care nu e prins pe finanţare europeană în integralitate. Toate aceste lucruri vin în direcţia să ajutăm economia să crească", a spus Boc.

El a arătat că Guvernul este preocupat şi de sprijinirea mediului de afaceri şi că ajutorul cel mai important ce poate fi dat este de continuare a reformelor fundamentale ale statului.

"Un stat modernizat este cel mai mare sprijin pentru oamenii de afaceri", a conchis Boc.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat ? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ştiri, reportaje şi exclusivităţi din Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite