Prefectul de Sibiu vede curse de maşini pe şantierul centurii ocolitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşitul obişnuitei vizite lunare pe şantierul centurii ocolitoare a Sibiu, desfăşurată ieri, prefectul Constantin Trihenea a declarat că a văzut o întrecere între constructori asemănătoare cu evenimentele automobilistice.

CITEŞTE ŞI:

Prefectul judeţului Sibiu: „Am cerut mobilizare totală pe centura Sibiului”

Prefectul de Sibiu a dat astăzi afară 19 oameni de la Prefectură


“Am simţit o stare de competiţie între cei doi constructori - Vectra Service Braşov, pentru tronsonul II, respectiv consorţiul Geiger-Boegl-Comtram, pentru tronsonul I – derularea lucrărilor fiind asemănătoare cu urmărirea, ca într-o cursă de automobilism, a principalului competitor, consorţiul româno-german”, a spus prefectul Trihenea.

Acesta a mai constatat, cu mare satisfacţie, că lucrările la tronsonul II sunt foarte avansate. Modernizarea drumului Sibiu - Ocna Sibiului, de la intersecţia cu centura, până la DN1, este realizat în proporţie de 85%, finalizarea lucrării fiind planificată pentru finele lunii octombrie.

Partea de autostradă a centurii pe acest tronson – 2,6 Km – are şanse mari să fie finalizată până la 31 decembrie 2010. „Sper să oferim sibienilor o mare bucurie, pe la mijlocul lunii octombrie, cu deschiderea traficului rutier la pasajul către Agnita”, a mai spus Trihenea.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite