Prea mulţi spectatori la Festivalul de Teatru de la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii Festivalului Interna'ional de Teatru de la Sibiu roagă publicul spectator să respecte numărul de locuri în spaţiile indoor şi orele de începere a spectacolelor. Dacă nu aţi cumpărat bilete din timp, sunt puţine şanse să mai găsiţi locuri libere la spectacoele indoor.

CITEŞTE ŞI:

Motociclist accidentat grav pe DN 1, la Miercurea Sibiului (UPDATE)

Grevă în toate instituţiile publice importante din Sibiu

VIDEO - Durere în ziua înmormântării fetei ucisă cu 25 de lovituri de cuţit

Numărul foarte mare de spectatori dornici să vadă cât mai mult din spectacolele ediţiei din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru – peste 30.000 pe zi în primele zile de festival – i-a făcut pe organizatori să apeleze la presă pentru a ruga publicul să respecte numărul de locuri din fiecare sală şi ora de începere a spectacolului.

“Locurile în spaţiile de joc sunt limitate. Din respect pentru artişti, pentru scenă, rugăm publicul să înţeleagă şi să respecte regula potrivit căreia persoanele care au rezervări confirmate, este valabil pentru orice fel de categorie de invitaţi, sunt rugate să vina cu cel puţin 15 minute înainte de reprezentaţie iar persoanele care au bilete la spectacol trebuie să ştie că după ora anunţată pe bilet, nu vor mai putea intra în sala. Nu vor fi acceptate nici un fel de excepţii”, a anunţat Ruxeandra Predescu, purtătorul de cuvânt al festivalului.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite