Poşta Atlassib se extinde în Bulgaria şi face angajări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poşta Atlassib Curier Rapid, societate cu capital sută la sută românesc cu sediul central la Sibiu, a anunţat intenţia extinderii activităţii şi în Bulgaria, ca "urmare firească a dezvoltării din ultimii ani" a afacerilor.

CITEŞTE ŞI:

Maria Alexandra Brînză are grijă să ne ajungă plicurile acasă

Poşta Atlassib este una din puţinele companii din România, care, în ultimii trei ani de zile, a continuat să facă noi angajări, întărindu-şi echipa. Dacă în 2008, Poşta Curier Rapid avea 417 angajaţi, acum are cu 53 de salariaţi mai mult, ajungând la o echipă formată din 470 de profesionişti. Media de vârstă a angajaţilor este de 30 de ani. Curierii Atlassib sunt la dispoziţia clienţilor în 85 de agenţii din toate oraşele mari din România şi peste 150 de agenţii din Europa (Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Olanda, Portugalia, Spania şi Suedia), arată un comunicat al companiei.

"Pentru noi, capitalul uman este foarte important. Am continuat să angajăm oameni, pentru că dezvoltarea noastră nu înseamnă doar o creştere a profitului şi a cifrei de afaceri, ci şi noi locuri de muncă pentru sute de angajaţi. Pentru noi, criza nu a dus la o diminuare a activităţii sau la reduceri de personal, din contră, cu o strategie eficientă am continuat să creştem pe piaţa de curierat rapid din ţară şi din Europa", a arătat Alexandru Avramescu, directorul general al Poştei Atlassib Curier Rapid.

Creşterea numărului de clienţi care apelează la serviciile Poştei Atlassib Curier Rapid se remarcă şi în primele 6 luni ale anului 2011, când, 1,2 milioane de români, din toate zonele ţării, au primit/trimis colete şi plicuri în/din 13 ţări din Europa. Practic, în primele 6 luni, Poşta Atlassib Curier Rapid a înregistrat o majorare cu 121 % a trimiterilor poştale, ceea ce a dus la o creştere de 111 % a veniturilor, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Cea mai mare creştere se înregistrează la numărul de colete expediate, de 128 %, în prima jumătate a anului 2011.

"Ne bucurăm că, de la an, la an, românii preferă Poşta Atlassib. Deservim clienţi din 14 ţări, cei mai mulţi români, plecaţi la muncă în străinătate. După cum se poate observa, pe primele şase luni, am crescut cu 128 la sută la numărul de colete transportate şi cu 113 la sută la numărul de plicuri. Intensificarea activităţii noastre duce la o dezvoltare a societăţii pe care o preconizăm în scurt timp şi în Bulgaria. Până acum, ne-am dezvoltat parcul auto, depozitele, tehnica de calcul, acum ne-am propus să operăm şi pe piaţa de curierat din Bulgaria", a precizat Alexandru Avramescu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite