Porumboiu acuză după remiza Vasluiului la Mediaş: „Colţescu a primit un Mercedes de la Borcea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Furios că echipa sa nu a reuşit decât o remiză în faţa găzarilor de la Mediaş, finanţatorul galben-verzilor, Adrian Porumboiu, a tunat şi a fulgerat după meci aducând acuze grave centralului întâlnirii, Sebastian Colţescu. Gaz Metan Mediaş şi Fc Vaslui au remizat luni seară, 1-1.

CITIŢI ŞI:

Voinţa Sibiu bate Braşovul cu 2-1. Şumudică anunţă revoluţie la iarnă în lotul braşovenilor!

Gaz Metan A obţinut luni seară un egal în faţa Vasluiului (1-1) după ce a jucat în superioritate numerică întreaga repriză secundă, Papp văzând al doilea cartonaş galben în ultimul minut de prelungiri al primului mitan. Markovici a fost ghinionistul întâlnirii, înscriindu-şi un autogol de generic în minutul 45. Bud a salvat un punct pentru echipa sa în minutul 81, când l-a învins pe Cerniauskas la capătul unei faze în care defensiva oaspeţilor a fost prinsă în ofsaid.

„Colţescu a arbitrat ca la Spitalul 9! A primit cadou de la Borcea un Mecerdes. Da, aşa cum vă spun eu! Borcea l-a chemat într-o zi pe Colţescu să-i dea cadou un Mercedes. Am mai pierdut cu el şi am spus că nu are ce căuta în arbitraj. Băi Ioane (n.r. Crăciunescu), ţie îţi fac cinste astfel de arbitri? E un psihopat. Ţi-a cumpărat Mercedes vreun patron, că tu erai curat ca lacrima?!", a declarat Porumboiu imediat după meci.

„Ce am văzut în seara asta nu se întâmpla nici în comuna primitivă. Jucătorii Gazului se aruncau ca în bazin. Cum să dai galben la Papp, suntem nebuni? Aducem dintr-ăştia de la Spitalul 9 să arbitreze. Domnule Crăciunescu, să aducem arbitri serioşi, că sunt investiţii mari, nu ne jucăm aici! Sunt hoţi de buzunare, nu arbitrii!", a mai spus Porumboiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite