Voinţa Sibiu bate Braşovul cu 2-1. Şumudică anunţă revoluţie la iarnă în lotul braşovenilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

FC Braşov a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), de Voinţa Sibiu, în primul meci cu Marius Şumudică pe banca tehnică. Popa şi Viveiros au adus cele trei puncte Sibiului. Voinţa are 13 puncte şi a urcat pe locul 12 deocamdată în clasmentul ligii 1.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Viveiros '49 (autogol) şi Popa '72. Pentru FC Braşov a înscris Moutinho, în minutul 84.

Nuno Viveiros (FC Braşov) a devitat mingea cu capul în propria poartă, în minutul 49, după o centrare a gazdelor.

Popa a mărit diferenţa de pe tabela de marcaj, în minutul 72, după un şut al lui Lukanovici respins de portarul echipei FC Braşov.

Moutinho a stabilit scorul final, 2-1, cu un şut de la aproximativ şase metri.

Voinţa Sibiu:

Miron - Maghici (Bunea '46), Forika, Apostol - Bar, Beza, Dâlbea, Nicola (Cigan '70) - Tătar (Burlacu '74), Lukanovici, I. Popa. Antrenor: Alexandru Pelici.

FC Braşov:

Felguiras - Velayos, Cr. Munteanu, Majernik, Cr. Ionescu -Viveiros, Mateiu (Hadnagy '56), Cristescu, Chipciu - Distefano, Buga (Moutinho '64). Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Maghici '38, Apostol '45, Nicola '58, Beza '90+3 / Cristescu '46, Majernik '88, Chipciu '89

Arbitri: Lucian Rusandu - Daniel Hulubei, Gero Szabo - Mihai Ene

Observatori: Ioan Mureşan, Nicolae Dobrescu.

Şumudică: "Am pierdut din cauza a două greşeli impardonabile"

"Au fost azi nişte greşeli impardonabile la formaţia mea, nu am văzut in viaţa mea aşa ceva. Sunt probleme mari de selecţie la Braşov, consider că străinii care au venit ar trebui să ridice nivelul echipei. Unii nu merită să joace la Braşov. Sincer vă spun, mai bine joc de acum cu nişte copii decât cu nişte străini care nu au nicio treabă cu fotbalul. Din iarnă va exista un aspirator, care se numeşte Şumudică şi va face curăţenie la această echipă", a spus la final Şumudică.

Tăbârcă: "Băieţii s-au autodepăşit"

Directorul tenic al Sibiului, a spus după meci că victoria echipei sale este pe deplin meritată. "Băieţii au făcut un meci bun. S-au autodepăşit astăzi. Victoria este pe deplin meritată,  chiar dacă pe final am tremurat puţin pentru victorie. Suntem bucuroşi pentru cele trei puncte şi pentru că am reuşit să legăpm două victorii consecutive în meciurile de acasă", a spus Tăbârcă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite