Poliţiştii sibieni păzesc romii din Sărata

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce, în noaptea de luni spre marţi, două familii de romi s-au tăiat şi şi-au dat foc la gospodării, poliţia a decis să trimită patrule de la Ordine şi Siguranţă Publică, dar şi Intervenţia Rapidă, în localitate.

CITIŢI ŞI:

Bătaie ca în filme între ţiganii din Sărata

Incidentul care s-a soldat cu 6 victime, trei dintre acestea rămânând internate în spital în stare gravă, cu mai multe plăgi înjunghiate, nu a rămas fără urmări. Deşi Poliţia încă aşteaptă raportul medicului legist, de vreme ce nimeni nu a depus vreo plângere, oamenii legii au luat măsuri pentru a limita riscul reizbucnirii unui conflict la Sărata. „Nu a fost făcută o încadrare juridică în acest caz. Noi am indentificat toate părţile implicate în acest conflict, au fost audiate şi aşteptăm eliberarea unui certificat medico-legal. Nimeni nu a depus încă nicio plângere iar noi de vom putea autosesiza doar dacă legistul acordă peste 60 de zile de îngrijiri medicale victimelor“, spune Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Între timp trei echipaje de la Ordine şi Siguranţă Puublică monitorizează permanent zona în care a avut loc conflictul, de asemenea şi un echipaj de Intervenţie Rapidă, pentru a evita eventuale noi conflicte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite