Poliţia comunitară sibiană trimite elevii în Japonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii de clasele VII-VIII şi cei de liceu sunt invitaţi să se înscrie la concursul organizat de Poliţia Comunitară şi la care premiile sunt mai mult decât atractive.

CITEŞTE ŞI:

Poliţiştii comunitari au dat azi lucrare de control pentru disponibilizări. Presa nu a avut acces

Japonezii se îngraşă la Sibiu. Dar se distrează!

Serviciul Public de Poliţie Comunitară al Municipiului Sibiu în colaborare cu Asociaţia Proiect 1200 au dat startul pentru organizarea celei de-a II-a ediţii a concursului de cultură generală privind legislaţia locală, SibLegis. Concursul este deschis elevilor de gimnaziu şi liceu şi va avea loc în data de 17 decembrie. Prima ediţie a concursului SibLegis a fost organizată în 2009, cu scopul de a impulsiona şi promova spritul civic al tinerei generaţii şi al comunităţii în general prin proiecte educaţionale. „Concursul se adresează în exclusivitate tinerilor din clasele a VII-a şi a VIII-a precum şi elevilor de liceu. Înscrierile se fac până în 16 decembrie la ora 15.00”, a explicat Adrian Aldea, şeful serviciului de Poliţie Comunitară. Va exista o singură probă alcătuită din rezolvarea unei grile cu informaţii legislative şi alcătuirea unui eseu pe o temă ce va fi anunţată în ziua concursului.

Excursie în Japonia pentru câştigători

Se vor acorda câte două premii I, constând într-o excursie de 7 zile în oraşul Takayama din Japonia, două laptop-uri ca premii pentru cei de pe locul II şi câte costum tradiţional românesc pentru cei clasaţi pe locul III. Se vor mai da şi câte 2 menţiuni, cu premiu ce constă în câte o bicicletă. Înscrierile se pot face direct la sediul Poliţiei Comunitare dep e Victoriei, Nr. 1-3, sau prin email la adresa lavinia.alexe@sibiu.ro.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite