„Pisica albastră” se vede diseară la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Naţional „Radu Stanca” prezintă în această seară „Pisica albastră”, un spectacol muzical, pe un text de Cătălin Neghină, cu îndrăgita actriţă Gabriela Neagu în rol principal.

CITEŞTE ŞI:

Spectacolul „Oscar şi Buni Roz” deschide sezonul teatral de la Sibiu

„Pisica albastră” în regia Monei Marian este o pveste infantină, naivă, dar în acelaşi timp plină de umor. Spectacolul are la bază povestea unui copil de la circ, cu trăirile, bucuriile şi tristeţile acestuia. Şi totul se bazează pe un text recent al artistului şi actorului teatrului sibian, Cătălin Neghină. „Melodrama „Pisica albastră” este un pretext pentru a face o reverenţă Artistului, indiferent de stirpea sau provenienţă sau de domeniul creativ unde respiră. Primul gând mă duce la sacrificiu. Şi când spun sacrificiu mă refer la ciuntirea în special a vieţii personale. Travaliul la care este supus, faptul că energiile lui cele mai intime sunt puse la bătaie cu peste măsură, lasă foarte puţin timp pentru ceea ce îndeobşte societatea numeşte convenţional viaţă de familie”, spune autorul textului.

Muzică şi teatru

După cum a obişnuit deja publicul de teatru sibian cu spectacolul „C’est l’amour!”, actriţa Gabriela Neagu promite un recital de excepţie în acest spectacol, atât muzical cât şi actoricesc. „”Pisica albastră” reprezintă pentru mine un prilej de caldă rememorare şi un modest omagiu adus tuturor celor pe care i-am cuprins şi purtat în inima mea de-a lungul carierei: profesorilor care m-au îndrumat, colegilor, prietenilor, oamenilor dragi care mi-au fost alături, m-au încurajat, preţuit şi iubit”, a declarat Gabriela Neagu. Spectacolul se joacă începând cu ora 19.00, la sediul Teatrului „Radu Stanca”. Preţul unui bilet este de 10 lei, cu reducere la 5 lei pentru elevi şi studenţi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite