VIDEO - Pietoni în aer pe desupra Centrului Istoric la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După deschiderea de aseară din Piaţa Mare, cu concertul Holograf, super-spectacolul companiei franceze Transe-Express şi focul de artificii, Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu îşi intră începând de astăzi în drepturi şi acaparează încet, încet tot oraşul.

CITIŢI ŞI:

VIDEO – Zeci de mii de sibieni la concertul Holograf de la startul Festivalului Internaţional de Teatru (GALERIE FOTO)

VIDEO - Consilierii au votat cu brio măririle de salarii în Primăria lui Iohannis

O tânără din Sibiu a fost ucisă de iubit cu 25 de lovituri de cuţit (FOTOGALERIE)

Tramvaiul Sibiu-Răşinari a plecat astăzi la ora 14.00 plin, ducând cu el spectacolul „Un tramvai numit Popescu” în regia lui Gavriil Pinte. „Indienii” britanici de la Baghdaddies au dat năvală de la ora 15.00 la Ambient, în jurul orei 16.00 ajungând pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. La Avrig, în chiar Palatul Baronului Samuel von Brukenthal, începe de la ora 20.00 spectacolul „Carnaval” al companiei britanice „Carnival Collective”, dar nu înainte de francezilor de la Les Crakes, care de la ora 19.00 au programat un spectacol itinerant în incinta Carrefour.

Spectacol la Cisnădioara
Sibienii mai sunt invitaţi tot azi, de la ora 21.30, în cetatea de la Cisnădioara este programat spectacolul de teatru - dans „Viaţa Insectelor”, în regia Olesyei Borisova, al companiei Pink Monkey Creative Group din Marea Britanie. Sibienii dornici mai mult de muzică decât de teatru sunt aşteptaţi în această seară, de la ora 22.00 în Piaţa Mare la concertul rock-erilor de la Cargo. Ei vor fi urmaţi de unul dintre cele mai spectaculoase show-uri în aer liber văzute vreodată în România: “Pietonul aerului” al companiei Transe Express, spectacol ce se va desfăşura la zeci de metri înălţime, deasupra mulţimii.

image

VIDEO: DAN CLAUDIU BUZDUGAN

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite