Petrecerea de Revelion, între club şi restaurant la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pregătirile pentru petrecerea dintre ani sunt în toi. Foto arhivă
Pregătirile pentru petrecerea dintre ani sunt în toi. Foto arhivă

Localurile sibiene au început marele maraton, pentru petrecerea dintre ani. În timp ce distracţia în cluburi începe de la 100 de lei, cei care aleg ofertele exclusiviste ale hotelurile de cinci stele vor scoate şi de 20 de ori mai mult, din buzunare. Aici însă, petrecerea durează trei zile, iar oferta este una extrem de bogată

CITIŢI ŞI

Concerte cu Cargo şi Juke Box de Revelion în centrul Sibiului

Jazz, pop şi muzică clasică, în noaptea dintre ani, la Thalia

Revelion cu şuncă de Praga şi păstrăv la grătar la Universitatea „Lucian Blaga”

Dacă nu v-aţi hotărât încă ce faceţi în noaptea dintre ani, ar fi bine să vă grăbiţi, pentru a prinde un loc în cluburile sau restaurantele din oraş. Dacă preferaţi o noapte de distracţie alături de prieteni, de exemplu, puteţi opta pentru ofertele cluburilor. Aici, distracţia nu este deloc scumpă, însă nici oferta nu este una extrem de bogată.

Pentru un bufet suedez, şampanie, un spectacol de animaţie, foc de artificii şi muzică de cea mai bună calitate, în clubul Kapital veţi plăti doar 100 de lei. „ Nu mizăm pe artişti consacraţi, pentru noaptea dintre ani, pentru că cei mai mulţi preferă să rămână în capitală, unde mrg la mai multe evenimente, într-o noapte. Din experienţa anilor trecutţi însă, distracţia va fi maximă, iar clubul arhiplin. Deja avem rezervări de la câteva grupuri de turişti, din Bucureşti, Timişoara şi Iaşi“, spune Cristi Herciu, din partea clubului Kapital.

Şi în clubul Liquid, oferta este asemănătoarea, iar distracţia costă 150 de lei. La Imperium însă, organizatorii au pregătit trei oferte, pentru a împăca pe toată lumea. Cu preţuri cuprinse între 200 şi 450 de lei, reprezentanţii clubului promit o seară la superlativ, care nu va fi uitată cu uşurinţă.

Preţul creşte, la restaurant
Dacă însă preferaţi o atmosferă mai liniştită, puteţi alege ofertele restaurantelor din oraş. La Hermania de exemplu, chiar în inima oraşului, pentru 375 de lei, veţi fi răsfăţaţi cu muşchi de vită wellington şi pulpă de raţă în sos de gutui, file de păstrăv royal cu caviar de păstrăv, pară în vin şi baton rustic în sos caramel, dar şi vinul casei. „ Avem deja cereri, marojitatea fiind de la persoane din afara oraşului. Noi mizăm pe acest meniu special, bogat şi deosebit“, a spus Andreea Rugină, şef de sală la Hermania. Preţurile cresc şi mai mult în cazul hotelurilor sibiene. La Ramada, de exemplu, meniul de Revelion trece de 450 de lei, iar la Libra, un pachet de trei nopţi, este puţin peste 900 de lei. Recordul este însă deţinut de singurul hotel de cinci stele din oraş, acolo unde, pentru trei nopţi de ditracţie, veţi scoate din buzunare peste 2.500 de lei.

Concertele din Piaţa Mare, alternativa de criză

Dacă nu vă temeţi de frig, puteţi opta pentru distracţia din Paţa Mare. Nu vă costă nimic şi veţi avea parte şi de o serie de momente speciale. Trupele Non Profit, Riff, Juke Box şi Cargo vor concerta pe scena din centrul oraşului, spectacolul acestora fiind completat un spectacol inedit de lasere, lumini şi foc, dar şi de tradiţionalul foc de artificii.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite