Peste 7.000 de kilograme de deşeuri electronice colectate într-o zi la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania realizată de Asociaţia Romanâ pentru Reciclare- RoRec cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu şi a Agenţiei Regionale pentru Protectia Mediului  Sibiu la finele săptămânii trecute s-a dovedit a fi una de success. Organizatorii au solicitat reluarea acţiunii în Municipiul Sibiu, în prima sâmbată din luna iunie şi în perioada 20 septembrie-15 octombrie.

CITIŢI ŞI:

Festivalul Huet. Urban premiază „apărătorii” patrimoniului local

Şansă pentru şomeri, la bursa generală a locurilor de muncă

Acţiunea s-a derulat în 11 puncte de colectare, în şcoli şi licee din Sibiu, sâmbăta trecută între orele 10.00 – 17.00.

La acţiune au participat 518 sibieni care au depus deşeuri electronice în centrele de colectare. Cantitatea estimată la finalul acţiunii este de peste 7.000 de kilograme.

Dintre şcolile implicate în proiect, au participat cu profesori şi elevi voluntari de la Şcoala 25, Şcoala 21, Şcoala 6, Şcoala 5, Liceul Energetic, liceul LIA, liceul Compa, liceul Onisifor Ghibu, Şcoala 23, Şcoala 12 şi Şcoala 8.

„Numărul de apeluri sosite în call center pentru preluarea aparatelor mari sau voluminoase de la domiciliu a depăşit aşteptarile noastre. Peste 60 de apeluri au fost efectuate şi pentru că unele comenzi au rămas neonorate, urmând a fi recuperate în săptămâna aceasta” spun organizatorii acţiunii.

Organizatorii au solicitat reluarea acţiunii în Municipiul Sibiu, în prima sâmbată din luna iunie şi în perioada 20 septembrie-15 octombrie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite