Şansă pentru şomeri, la bursa generală a locurilor de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şomerii sibieni dornici să muncească îşi pot găsi o slujbă la sfârşitul acestei săptămâni. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează vineri, începând cu ora 9.00, o bursă generală a locurilor de muncă, ce se va desfăşura concomitent la Sibiu, Mediaş, Avrig şi Agnita.

CITIŢI ŞI

Numărul şomerilor este în scădere,la Sibiu

La Sibiu, evenimentul va fi găzduit de Cercul Militar, urmând ca în celelalte localităţi să se desfăşoare la sediile agenţiilor. Potrivit reprezentanţilor AJOFM Sibiu, 85 de agenţi economici au fost invitaţi să participe la eveniment şi 30 dintre aceştia au răspuns deja invitaţiei, scoţând la bătaie peste 300 de slujbe.

„Cele mai multe locuri sunt pentru persoane fără studii superioare, în meserii precum  cusător piese din piele şi înlocuitori, ambalator manual ori muncitori necalificaţi, oferta fiind completată de 63 posturi pentru persoane cu studii superioare, cele mai multe fiind pentru ingineri, în diferite domenii. Datele sunt preliminare, urmând ca până la data desfăşurării bursei, numărul agenţilor economici participanţi şi al locurilor de muncă să crească“, spune Dana Radu, purtător de cuvânt AJOFM Siibu.

Anul trecut, 343 de persoane au fost angajate, în urma bursei generale a locurilor de muncă, de la Sibiu. În prezent, judeţul nostru are peste 9.000 de şomeri, cei mai mulţi cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads

 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite