Peste 5.000 de turişti la Festivalul Mediaş Cetate Medievală (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalul „Mediaş – Cetate Medievală”  s-a bucurat de un adevarăt succes, peste 5000 de oameni, de a lungul celor două zile, au participat la evenimentul organizat de Primăria municipiului Mediaş pentru al şaselea an la rând.

CITEŞTE ŞI:

Sărbătoare Medievală la Mediaş

Cătălin Grigoraş este ofiţerul-actor, organizator de festival studenţesc (PORTRET)

Paradă a studenţilor sibieni, în centrul Sibiului

Cu această ocazie a fost lansat Corul de Cameră Mediensis aplaudat la scenă deschisă de peste  400 de persoane. Recitalurile folk de vineri şi sâmbată au însufleţit  atmosfera, iar publicul a cântat alături de artişti melodii consacrate.

image

Evenimentul culminant al festivalului l-a constituit spânzurarea pervertitului, spectacol organizat de Cavalerii Cetăţilor Bârsei.

image

Cele trei ordine cavalereşti şi trupele de teatru au animat cele două zile ale festivalului, copii au  învăţat să lupte cu spada, să tragă cu arcul, să arunce cu suliţa, dar totodata au admirat păpuşile gigant ale Bistriţei.



„Festivalul de anul acesta a reprezentat o combinaţie perfectă între cavaleri şi domniţe, menestrei şi trubaduri,  meşteşugari, trupe de teatru şi muzică de calitate.

image
image

Din punctul nostru de vedere, al organizatorilor, ediţia de anul acesta a fost cea mai reuşită şi mă bucur că am reuşit sa le oferim atât medieşenilor, cât şi oaspeţilor de pretutideni un spectacol deosebit“, a declarat Lucian Costea, directorul Direcţiei de Cultură, Sport, Turism şi Tineret.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite