Peste 2.100 de controale ale Fiscului în judeţul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La nivelul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a judeţului Sibiu – în primele sapte luni ale anului 2011, Activitatea de Inspecţie Fiscală a efectuat 442 de inspecţii fiscale generale şi parţiale, din care 374 la contribuabili persoane juridice şi 68 la contribuabili persoane fizice.

CITIŢI ŞI:

Trei brutării închise la Sibiu după controalele făcute de DSVSA

Primăria execută sibienii care nu îşi achită taxele

Primăria interzice intrarea maşinilor mari în Piaţa Mică

Totodată, aparatul de inspecţie fiscală a realizat, un număr de 2103 de controale (inopinate, încrucişate, cercetări la faţa locului), din care 2019 la contribuabili persoane juridice şi  84  la contribuabili persoane fizice.

„În urma acţiunilor de control şi de inspecţie fiscală din primul semestru a.c., au fost stabilite obligaţii suplimentare ce totalizează 81.051 mii lei, din care 60.472 mii lei la persoane juridice. De asemenea, au fost instituite 59 de măsuri asigurătorii, din care 28 la persoane juridice. Au fost aplicate 757 amenzi contravenţionale (din care 741 la persoane juridice) în valoare totală de 949 mii lei (917 mii lei pentru persoane juridice)”, se arată într-un comunicat al DGAFP Sibiu.

Activitatea de Inspecţie Fiscală a calculat, de asemenea, prejudicii în sumă de peste 48.413 mii lei pentru care au fost întocmite 19 sesizări penale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite