Patru posibilităţi de distracţie în acest weekend la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micuţii au parte de un nou spectacol, în acest sfârşit de săptămână
Micuţii au parte de un nou spectacol, în acest sfârşit de săptămână

Sibienii sunt ademeniţi cu  două petreceri în pub-uirile din oraş, dar şi cu o lansare de carte sau o piesă de teatru pentru copii.

CITIŢI ŞI:

Internauţi din toată ţara se întâlnesc azi la Sibiu

Vernisaj la Salonul Internaţional de Artă Fotografică din Sibiu

Muzică din toată lumea, la Sibiu World Music Festival

AZI - Retro party, în Imperium
Dj Anoxys vă aşteaptă la un nou eveniment marca Imperium. Muzica retro va fi la ea acasă în clubul sibian, iar băuturile cele mai bune se vor amesteca în cele mai gustoase cocktailuri pregatite de cele mai frumoase barmaniţe.

AZI - Tequila party, în Old Friends Pub
Reprezentanţii clubului din Piaţa Mică vă invită să sărbătoriţi încălzirea global cu shot-uri de tequila, fasole picantă mexicană şi cârnăciori. Tequila Party începe în Old Friends pub and More, la ora 21.00 şi va continua până a doua zi dimineaţa.

AZI - Lansare de carte, la Habitus
Scriitorul Adrian Suciu vine mâine la Sibiu pentru lansarea columului de versuri „ Viaţa fără urmări“. Lansarea va avea loc la Centrul Cultural Habitus, începând cu ora 19.00. Adrian Suciu a publicat, până în prezent, şase volume de versuri, un roman şi un volum de pamflete politice.

MÂINE - „ Puiul de lebădă“, la Gong
Micuţii au parte de un nou spectacol, în acest sfârşit de săptămână. În regia Monicăi Baldea, „ Puiul de lebădă“ este o adaptare după povestea scrisă de Hans Christian Andersen, care are drept erou un boboc de lebădă, clocit de o raţă. Spectacolul se joacă duminică, de la ora 11.00.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite