Vernisaj la Salonul Internaţional de Artă Fotografică din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chi Lai Huang din Taiwan a câştigat secţiunea Nocturnă.
Chi Lai Huang din Taiwan a câştigat secţiunea Nocturnă.

Fotografiile câştigătoare ale celei de a 14-a ediţii a salonului vor fi prezentate la expoziţia ce are loc la Primărie.

CITIŢI ŞI:

Muzică din toată lumea, la Sibiu World Music Festival

Ultima şansă pentru a reprezenta Mediaşul în Europa

Ultimele zile ale expoziţiei „Itinerarii africane

Organizatorii celei de-a XIV-a ediţii a Salonului Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu, Fotoclubul Orizont invită toţi iubitorii de frumos la vernisajul expoziţiei, duminică la ora 12.00 la Centrul de Informare pentru Turişti din sediul primăriei Sibiu.

Cu ocazia vernisajului vor fi premiaţi câştigătorii celor două secţiuni ale concursului  „Nocturnă” şi „Open”. Toate cele aproximativ 300 de fotografii selectate din totalul de 2361 trimise pentru concurs, vor fi vernisate în cadrul acestei expoziţii, care va rămâne deschisă publicului amator, până la jumătatea lunii viitoare. De asemenea cei care doresc să aibă în colecţia personală fotografiile selectate pot să îşi cumpere albumul sau cd-ul cu acestea.

Albume de vânzare
„Albumul se va putea achiziţiona începând de duminică, la preţul de 50 de lei bucata, iar cd-urile se vor vinde la preţul de 15 lei bucata” a explicat Liliana Popescu, de la Fotoclub Orizont. Acţiunea este co-finanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu, de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu şi de Consiliul Judeţean Sibiu, dar principalul partener este Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu.

”Intrarea la Salon este liberă, pentru toată lumea şi cu această ocazie lansăm tuturor iubitorilor de artă invitaţia călduroasă de a trece pragul expoziţiei. În avest an expoziţia reuneşte lucrări din 54 de ţări” mai spune Liliana Popescu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite