Patru accidente în doar câteva minute, în județul Sibiu GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe Șoseaua Alba Iulia, un autoturism Mazda nu a păstrat distanța și a intrat într-o mașină aflată în fața sa, care oprise să acorde prioritate unui pieton. În interval de câteva minute, alte trei accidente au avut loc pe drumurile din județ. 

CITIȚI ȘI:

VIDEO O şoferiţă neatentă a avariat două maşini, la intersecţia străzii Gheorghe Dima cu Calea Cisnădiei GALERIE FOTO

Accident grav la Cristian – o femeie a ajuns în comă la spital

VIDEO Un bărbat a fost lovit de un camion pe trecerea de pietoni,pe Milea

La volanul autoturismului Mazda se afla o tânără care susține că a frânat, dar nu a mai putut evita impactul cu mașina din fața sa. 

”Veneam dinspre Alba Iulia de jos și domnul a oprit ca să treacă cineva strada, a oprit brusc în față, am frânat dar n-am putut să evit”, a povestit Teodora Coman, șoferița autoturismului Mazda. 

Șoferul mașinii în care a intrat spune că oprise la trecerea de pietoni, să acorde prioritate unei persoane care traversa regulamentar. 

”Am oprit la trecerea de pietoni să acord prioritate, și când s-a angajat pietonul la 2 metri eram oprit regulamentar și din spate m-a lovit mașina roșie, am avut noroc că am avut piciorul pe frână, altfel îl loveam și pe pieton”, a povestit Florin Muțiu, șoferul mașinii. 

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Polițiștii spun că șoferița nu a păstrat distanța regulamentară față de mașina din fața sa. 

”Din primele cercetări am constatat faptul că este vorba despre o nepăstrare a distanței în mers. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei persoane, care a fost transportată la spital”, a spus inspectorul Marius Pârvu, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.  

În doar câteva minute, pe lângă accidentul de pe Alba Iulia alte trei evenimente rutiere au avut loc pe drumurile din județ. În Sibiu, un copil de doi ani a fost lovit de un scuter, iar la Răvășel un copil de 4 ani a fost lovit de o mașină. La Ațel, trei persoane au fost rănite ușor, după ce două autoturisme s-au ciocnit.  

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite