VIDEO O şoferiţă neatentă a avariat două maşini, la intersecţia străzii Gheorghe Dima cu Calea Cisnădiei GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma impactului. Şoferiţa s-a ales cu o amendă de 402 lei şi cu permisul suspendat pentru următoarele două luni.

Citiţi şi:

Accident grav la Cristian – o femeie a ajuns în comă la spital

VIDEO Un bărbat a fost lovit de un camion pe trecerea de pietoni,pe Milea

Poliţiştii spun că tânăra de 26 de ani nu a respectat semnificaţia indicatorului oprire şi a lovit un autoturism Logan, pe care l-a proiectat într-un al treilea autoturism.

„Din primele cercetări rezultă că autoturismul BMW de culoare gri care circula de pe strada Gheorghe Dima nu a respectat semnificaţia indicatorului oprire, a pătruns în intersecţie şi a avariat cele două autovehicule”, a spus agentul Ion Matei, din cadrul Biroului Rutier Sibiu.

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Şoferul Loganului povesteşte că era oprit la trecerea de pietoni, în momentul impactului. „Am dat voie la o doamnă să treacă pe trecere, am fost cu viteza a doua, şi BMW-ul m-a lovit din spate şi m-a aruncat”, a povestit Ilie Solomon, şoferul Logan-ului implicat în accident.

În maşina lovită de Logan se aflau şi doi copii, care s-au ales cu o sperietură zdravănă. „Eram în casă, şi dintr-o dată am auzit bubuitură şi am fugit aici. Fetiţa mai mărişoară era speriată, s-a învineţit aşa la faţă. E cam periculoasă intersecţia asta, de când s-au schimbat sensurile de mers”, a povestit Dumitru Popa, un locatar din zonă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image

.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite