Părinţii băiatului care s-a aruncat în faţa trenului: „Nu a spus că are de gând să facă aşa ceva”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aceştia spun că aseară l-au certat pe băiat pentru note, dar nu s-au gândit nicio secundă că va recurge la un asemenea gest.

CITEŞTE AICI DETALII COMPLETE DESPRE ACEST CAZ

CITIŢI ŞI:

Un adolescent s-a sinucis aruncându-se sub tren la Copşa Mică. Un alt bărbat a murit călcat de tren la Tilişca

Accident cu trei TIR-uri, la Miercurea Sibiului

Familia locuieşte în Târnava, iar băiatul făcea zilnic naveta la Copşa Mică, unde era elev la Grupul Şcolar “Nicolae Teclu”. Tatăl său povesteşte că aseară au avut o discuţie pe marginea situaţiei şcolare.

"L-am criticat aseară pentru note, pentru una şi alta, dar dimineaţa a plecat liniştit la şcoală.  Într-adevar l-am certat pentru note dar nu e pentru prima dată când l-am mai certat. I-am zis numai că daca nu-şi vede de treabă, la lucru cu el! Atât i-am zis, că îl trimit la lucru!", a spus Sorinel Maier, tatăl copilului.

image

Părinţi bolnavi

Atât tatăl adolescentului cât şi mama sa au probleme de sănătate. Primul a fost operat la coloană în urmă cu aproximativ două luni de zile, iar soţia sa este epileptic. Astăzi, au venit la Copşa Mică să ia acasă trupul neînsufleţi al copilului lor. 

image

" Nu a spus că are de gând să facă aşa ceva! Nu-mi pot da seama! Nu îi mai plăcea şcoala în ultimul timp şi chiulea dar asta nu cred că a fost un motiv daca îl exmatricula să se arunce la tren Ieri l-am certat dar a fost o ceartă mai uşoară nu ameninţări că gata, te omor”, a spus Nicoleta Maier, mama copilului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite