Accident cu trei TIR-uri, la Miercurea Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de două ore, drumul naţional 1 a fost blocat iar circulaţia a fost deviată. Unul dintre cei trei şoferi a ajuns la spital cu răni uşoare, iar medicii au decis că nu are nevoie de internare.

Citiţi şi:

Accident mortal pe DN 1 – o femeie a fost strivită de un TIR

TIR cu lemne,răsturnat pe DN1 la Sibiu

Poliţiştii rutieri spun că accidentul a avut loc pe fondul vitezei neadaptate.

„Şoferul unui TIR înmatriculat în judeţul Constanţa nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semiremorca TIR-ului a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt TIR care circula regulamentar din sens opus, şi care era înmatriculat în Polonia”, spune subinspectorul Marius Pârvu, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

Un al treilea TIR, care circula pe aceeaşi direcţie cu cel din Constanţa, nu a mai putut evita impactul şi a intrat în semiremorca acestuia.

Timp de aproximativ 2 ore, drumul naţional 1 a fost blocat iar circulaţia a fost deviată. Niciunul din cei trei şoferi implicaţi în accident nu consumase alcool, iar unul dintre ei, aflat la volanul TIR-ului înmatriculat în Polonia,  a s-a ales cu răni uşoare, fiind transportat la Urgenţa Spitalului Judeţean.

„Bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral cu multiple escoriaţii şi contuzii faciale şi ale scalpului, precum şi contuzii la nivelul membrelor inferioare. Pacientul a primit îngrijiri medicale şi nu a necesitat internare”, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite