Operaţia elevului accidentat în curtea şcolii a decurs bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii sibieni de la Spitalul Judeţean susţin că elevul de 9 ani care a suferit o fractură a piramidei nazale, după ce o bârnă de metal din curtea şcolii s-a prăbuşit peste el, este în stare bună, după operaţia la care a fost supus.

CITIŢI ŞI:

Elevul accidentat în curtea şcolii a fost operat

În urmă cu puţin timp, medicii sibieni au ieşit din sala de operaţie, acolo unde au intervenit în cazul elevului Şcolii Generale din Boian, rănit în curtea şcolii de bara metalică ce susţinea nişte leagăne.

„Acesta a constat în reducerea, imobilizarea şi reconstucţia oaselor proprii nazale. Intervenţia  a decurs fără complicaţii, iar starea postoperatorie a copilului este stabilă. Pacientul mai rămâne pentru câteva zile sub supraveghere şi tratament“, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

După ce medicii sibieni i-au efectuat o intervenţie de  reducere, imobilizare şi reconstrucţie a oaselor maxilare şi arcadelor dentare, astăzi au fost nevoiţi să îl supună pe copilaş unei intervenţii chirurgicale. Specialiştii sunt optimişti şi spun că deşi recuperarea va mai dura, micuţul nu va mai necesita foarte multe zile de spitalizare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite