Oferte unice în taberele sibiene. 90 de euro o săptămână în Grecia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de săptămâna viitoare copiii se pot relaxa cu 330 de lei o săptămână într-una din taberele sibiene sau cu 90 de euro în Grecia.

CITEŞTE ŞI:

Record de olimpici la Sibiu, după ani de secetă

12 olimpici din Sibiu la Bacul special

Vara aceasta Direcţia Judeţeană pentru Tineret Sibiu a pregătit aproape 4.000 de locuri într-una din cele cinci tabere existente în judeţul Sibiu. Este vorba despre taberele recent modernizate din Cisnădioara, Rîul Sadului, Sălişte, Ocna Sibiului şi Păltiniş.

Cu toate că prima serie de copii este aşteptată începând de săptămâna viitoare, gradul de ocupare este deja de peste 70 la sută, cei mai interesaţi fiind copiii din judeţele Constanţa, Galaţi şi Dolj. „Suntem singura Direcţie judeţeană din ţară care are toate avizele necesare din partea Direcţiei de Sănătate Publică şi Direcţiei Sanitar-Veterinare. Toate taberele noastre au încălzire centrală, apă caldă non-stop, microstaţii de epurare a apei uzate, terenuri pentru toate sporturile practicate la noi în ţară şi animatori de vacanţă în fiecare centru”, spune Claudiu Spânu, directorul taberelor sibiene.

Un loc într-una din aceste tabere costă 330 de lei, incluzând aici cazarea, trei mese pe zi şi acces liber la toate facilităţile enumerate mai sus.

Distracţie în Grecia

În paralel, Direcţia Judeţeană pentru Tineret Sibiu organizează tabere şi în Grecia, în staţiunea Leptokaria, pentru doar 90 de euro de persoană, incluzând aici transportul, cazarea şi trei mese pe zi. Cu era de aşteptat, cererile pentru acest tip de vacanţe sunt mai numeroase, gradul de ocupare apropiindu-se de 80 la sută. „Estimăm că în câteva zile se vor epuiza toate locurile disponibile. Noi ne adresăm în aceaşi măsură şi tinerilor, şi ei se pot simţi la fel de bine în vacanţă”, mai spune Claudiu Spânu.

În total sunt disponibile o mie de locuri în Grecia. „Sună foarte interesant, îmi pare rău că nu am ştiut mai din timp de aceste oferte pentru concediu. Cu siguranţă o să le iau în considerare”, spune Mariana Mihuţ , studentă. Dacă vreţi să mai prindeţi unul din locurile rămase în taberele organizate de DJT Sibiu, contactaţi instituţia la sediul din strada Dorului, la telefon sau online.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite