O locuinţă şi o firmă, prădate de hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Foto arhivă
Foto arhivă

Doi tineri sibieni sunt cercetaţi de oamenii legii ca suspecţi în cazul a două spargeri produse pe raza localităţii sibiene Tălmaciu.

CITIŢI ŞI:

Scandalagiii din Sărata cercetaţi pentru tentativă de omor

10 sesizări de falşi deratizatori şi coşari în judeţul Sibiu

Evazionist arestat de oamenii legii sibieni

Poliţiştii tălmăceni au fost alarmaţi de nişte localnici, după un imobil şi o societate comercială au fost sparte de autori rămaşi neidentificaţi, din interior fiind sustrase diferite bunuri.

„În urma investigaţiilor efectuate au fost identificaţi un tânăr de 31 de ani, domiciliat în localitatea Chirpăr şi  un altul de 21 de ani, domiciliat în localitatea Tălmăcel, suspectaţi de săvârşirea celor două infracţiuni“, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cursul cercetărilor au fost predate, de unul dintre suspecţi, mai multe bunuri provenite în urma furturilor: două perechi pantofi sport, telefon mobil, acumulatori telefoane mobile, o drujbă şi câteva bijuterii.

Tânărul de 21 de ani se sustrage urmăririi penale, nefiind prins nici măcar acum.Celălalt, de 31 de ani a fost reşinut şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite