O agenţie de modelling vinde iluzii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sibienii au fost abordaţi pe stradă de reprezentanţi ai firmei  Pink Models care le-au garantat succesul pe podium
Sibienii au fost abordaţi pe stradă de reprezentanţi ai firmei Pink Models care le-au garantat succesul pe podium

OPC Sibiu este asaltat în ultima vreme de reclamaţii referitoare la o firmă de fotomodele care profită de naivitatea sibienilor. Aceaşi firmă a fost acuzată şi de Cătălin Botezatu că se foloseşte de imaginea lui fără a avea vreun drept.

VEZI AICI O GALERIE FOTO CU REPREZENTANŢII PINK MODELS CARE OPRESC SIBIENII PE STRADĂ

CITEŞTE ŞI:

Imaginea lui Botezatu, folosită de o agenţie no-name

Asiguraţii de la Carpatica Asig îşi cer plata daunelor în instanţă

Sibieni păcăliţi de constructori

Firma acuzată de Cătălin Botezatu că se foloseşte de imaginea lui pentru a păcăli oamenii – Pink Models - a fost reclamată la Oficiul Pentru protecţia Consumatorului Sibiu de nu mai puţin de 15 persoane până la începutul acestei săptămâni. Oamenii spun că au fost opriţi pe stradă în centrul Sibiului şi după ce au fost invitaţi să li se facă nişte fotografii pentru că arată bine s-au trezit plătind sute de lei pentru o viitoare carieră în modeling pe care nu au cerut-o. “Plimbându-se soţia mea, Elena Petraşciuc, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Sibiu împreună cu fiul meu Valentin, în vârstă de 6 ani, a fost abordată de o femeie tânără, care s-a prezentat ca fiind reprezentanta unei agenţii de modeling, respectiv SC Pink Models World SRL, şi care a insistat să se prezinte la sediul lor. La finalul întrevederii li s-a solicitat suma de 600 lei, pentru realizarea unui album de prezentare, necesar promovării imaginii copilului. Deoarece soţia nu a avut decât 300 lei la ea, sub presiunea factorilor de moment, emoţii, aşteptau alţi părinţi cu copii la rând, erau mereu somaţi că sunt alţii programaţi după ei, soţia a achitat această sumă şi semnat un contract aferent, urmând ca restul plăţii să îl achite la următoarea întrevedere. Ţin să precizez că nu li s-a lăsat nicio posibilitate de contact, în afara adresei de pe bonul de casă”, povesteşte Romeo Petraşciuc.

OPC-ul e cu ochii pe ei

OPC Sibiu a amendat Pink Models cu patru amenzi de câte 1000 de lei. “Reprezentanţii firmei profită de naivitatea şi prostia fetelor şi le pun să plătească bani”, spune Ioan Băra, directorul OPC Sibiu. Contactaţi de reporterii Adevărul de Seară reprezentanţii Pink Models au acceptat dialogul doar după ce au intrat în posesia reportofonului şi a aparatului de fotografiat. “Nu am obligat pe nimeni să semneze nimic. Noi le propunem clienţilor noştri un contract în modelling şi ei decid dacă vor sau nu” spune Mădălina Ciobanu, director de promovare. A doua zi reporterul Adevărul a fost bruscat pe stradă şi jignit de către angajaţii Pink Models pentru că îi fotografia.  Pink Models a fost acuzată că păcăleşte oamenii în întreaga ţară, de la Iaşi până la Satu Mare, recent ajungând în Sibiu. Site-ul de internet al firmei foloseşte ca publicitate imagea lui Cătălin Botezatu. “Nu am auzit de agenţia asta”  declara Cătălin Botezatu pentru Adevarul la începutul acestei veri.

Prin toată ţara

Asociatul unic al firmei este Spân Flaviu Vasile. Acesta are domiciliul stabil în Zalău, judeţul Sălaj, a înregistrat firma pe raza judeţului Iaşi, şi-a deschids punct de lucru în Satu Mare, pe care, în urma scandalului iscat acolo l-a închis şi a deschis pe urmă un nou punct de lucru în Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite