Nunţii de Aur şi de Argint la Copșa Mică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cuplurile sărbătorite au primit o poză înrămată a culpului la această aniversare
Cuplurile sărbătorite au primit o poză înrămată a culpului la această aniversare

Primăria oraşului Copşa Mică prin Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor a sărbătorit cea de-a șaptea ediţie a “Nunţii de Aur şi de Argint”.

CITIȚI ȘI:

Mineralia revine din 8 decembrie la Palatul Brukenthal

”Godot este așteptat“ în premieră la Teatrul Radu Stanca din Sibiu

Job de sărbători: Moș Crăciun, Crăciuniță și Spiriduș

La celebrarea a 25 respectiv 50 ani de la căsătorie, de 1 Decembrie - Ziua Naţională a României, cele 9 cupluri „de aur” şi 4 cupluri „de argint” prezente, au confirmat  faptul că familia este piatra de temelie a unei naţiuni. Alături de cuplurile de aur si de argint s-au aflat naşi, rude și prieteni, în total fiind prezente la aniversare peste 80 de persoane.

A fost organizată și o slujbă de reînnoire a jurămintelor, oficiată de preoții evanghelici şi ortodocși, şi bineînţeles ceremonia de cununie civilă, unde cele 13 cupluri au răspuns încă o dată „DA” în faţa ofiţerului de stare civilă. Cuplurile au închinat apoi un pahar de şampanie şi au servit câte o felie de tort, alături de primarul şi viceprimarul oraşului, care le-au urat în continuare Casă de Piatră şi La Mulţi Ani. 

Cuplurilor sărbătorite (venite din Copşa Mică, Mediaş, Sibiu şi Braşov)  li s-a făcut o plăcută surpriză, deoarece și anul acesta, pe lângă tradiţionalele diplome și sticle de șampanie,  au primit o mică amintire: o poză înrămată a culpului la această aniversare

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite