"Nunta" se joacă vineri seată în Muzeul în Aer Liber din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o vară încărcată, în care tinerii actori ai Companiei de Teatru Become au avut spectacole în peste 20 de spaţii neconvenţionale din mai multe oraşe din ţară, începutul toamnei şi al stagiunii aduce un nou spectacol de stradă, în premieră, la Sibiu – „Nunta”.

CITIŢI ŞI:

Dascăli la sfârşit şi la început de drum

Reprezentanţi ai NASA la Sibiu, la Conferinţa Internaţională de Meteori

Spectacolul a fost gândit în spiritul Asociaţiei Become, spirit care promovează, printre altele, folclorul şi tradiţiile româneşti. Astfel, „Nunta” este un spectacol itinerant prin Muzeul în aer liber, ce va îmbina muzica şi teatrul cu elemente de tradiţie. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Cătălin Grigoraş, Mihai Alexandru, Alexandra Blejan, Oana Giuverdea, Tolea Dundev, Flavius Tinica şi muzicienii: Radu Nechifor, Marius Tuţă, Mihai Neagu, Radu Neagu, Sebastian Stan, Roxana Tuţă şi Irina Nemeş.

„Pentru mine este o plăcere deosebită să urc pe scenă alături de Radu Nechifor, un naist de excepţie. Însă ineditul şi totodată surpriza noastră pentru public este prezenţa, în cadrul spectacolului, a actorului şi regizorului Viorel Branea, căruia îi mulţumim pentru că a acceptat provocarea lansată de tânăra Companie de Teatru Become”, spune Cătălin Grigoraş, directorul companiei de teatru.

Premiera spectacolului „Nunta” va avea loc în data de 16 septembrie 2011, de la ora 18.00, la Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA (Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului), cu intrare pe la poarta 2. Plecarea se va face cu un autobuz din parcarea teatrului, la ora 17.30, puteţi face rezervări la 0749 595 913. iar intrarea în muzeu este liberă. 

„Nunta” este unul dintre primele spectacole pe care Become le-a pregătit pentru stagiunea 2011-2012, fiind realizat în parteneriat cu Complexul Naţional Muzeal ASTRA, Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong şi Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu. Din octombrie, actorii vor aştepta publicul, atât pe cei mari, cât şi pe cei mici în sala de spectacole Adore din Piaţa Cibin, nr.5.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite