Noul Mall din centrul Sibiului va avea parcări subterane şi pasarelă de acces (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este vorba de un complex comercial, centru de afaceri şi locuinţe ce urmează să fie dezvoltat pe aproape 6.000 de metri pătraţi.

CITIŢI ŞI:

Mall în centrul Sibiului la fosta fabrică de bere

Carabulea a pierdut procesul pentru sediul Teatrului “Radu Stanca” din Sibiu

Sibiul va avea în curând un nou punct comercial de atracţie, şi asta chiar în zona centrală. Dezvoltatorul SC Euro Imob Internaţional SRL a decis să reamenajeze zona unde a funcţionat pe vremuri fabrica de bere a oraşului. Proiectul „Construire complex comercial, centru de afaceri şi locuinţe”pe strada Dobrun, pe un teren proprietate particulară al SC Euro Imob SRL, în suprafaţă de 5.846 metri pătraţi, va fi supus aprobării în şedinţa ordinară a Consilului Local. În documentaţia depusă se arată printre altele faptul că noile clădiri vor păstra aliniamentul stradal existent al străzii Dobrun, pe frontul nord-estic. Accesul auto se va realiza din străzile Dobrun, Berăriei, Radu Stanca şi Piaţa Teatrului.

image

„Pe cele două parcele proprietate, se va realiza un drum care face legătura înte strada Berăriei şi Piaţa Teatrului, care se va realiza aerian prin crearea unei pasarele. Accesul auto în parcajul subteran se va realiza din strada Radu Stanca. Vor fi amenajate 470 de locuri de parcare pe cele patru nivele de parcare subterane” se arată în documentaţia proiectului. Procentul de ocupare al terenului va fi de 80 la sută, conform aceluiaşi proiect.

Lucrări demarate cât mai curând
Directorul executiv al SC Euro Imob Internaţional SRL, Viorel Horja a explicat faptul că se doreşte ca valoarea investiţiei depinde de cum vor aproba consilierii locali acest proiect.

image

Nu vă pot spune deocamdată valoarea investiţiei pentru că ea depinde de cum va fi aprobat proiectul de către Consilul Local. După şedinţa de joi putem vehicula şi o sumă această pentru investiţie” a spus acesta. Reprezentantul firmei care dezvoltă acest proiect, crede că cel mai probabil lucrările vor începe în acest an.

Noi vrem să începem să contruim cât mai curând. Urmează să fie pus la punct în detaliu proiectul tehnic şi apoi să ne decidem cu ce firmă vom face lucrările. Suntem în negocieri în acest sens” a mai spus acesta.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite