Noul Ice Hotel de la Bâlea Lac, ocupat şi de Crăciun şi de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările la hotel vor dura aproximativ o lună de zile
Lucrările la hotel vor dura aproximativ o lună de zile

Singurul Hotel de Gheaţă din Europa de Sud Est va fi şi în acest sezon de iarnă, edificat în inima Masivului Făgăraş, la Bâlea Lac.

CITIŢI ŞI:

Cel mai modern complex de schi din România se deschide la Păltiniş

Noul Ice Hotel Bâlea Lac va fi gata de Crăciun

Revelion cu cel puţin 10 la sută mai scump în Mărginimea Sibiului

De puţin timp, a fost lansata cea de-a VI-a ediţie a Proiectului de Marketing Turistic „ICE HOTEL Bâlea Lac”, astfel că, de îndată ce condiţiile meteorologice vor fi prielnice pentru un asemenea demers, va fi demarată construcţia noului hotel. „Tema noului proiect este „Ice Hotel – Lights and Stones”. Pâna la începerea lucrărilor, se fac primele rezervări pentru cazare sau pentru găzduirea unor evenimente, sezonul 2010-2011 anunţându-se, încă de acum, unul deosebit de aglomerat la Bâlea Lac”, spune Adelina Grigoroiu, director de marketing la firma se ocupă de acest proiect.

Mai multe camere
Forma noului Hotel de Gheaţă de la Bâlea Lac va fi, în linii mari, asemănătoare cu cea a obiectivelor edificate în ultimii doi ani, doar că numărul camerelor va creşte la 14. Noul Ice Hotel va dispune de un bar, un restaurant şi un loc de primire a invitaţilor, iar fiecare camerş va purta numele unei pietre preţioase sau semipreţioase şi va fi „mobilată” cu diverse elemente decorative din gheaţă. Obiectivul va fi deschis pentru vizitare în ajunul Crăciunului, pentru aceasta dată fiind deja rezervate toate locurile de cazare.

Complex Winter Park
Arhitectul ce a realizat schiţele pentru Ice Hotel 2011 este sibianul Vlad Mitea, aceeaşi persoană ce a creat şi modelele pentru ultimele patru ediţii ale obiectivului. Ice Hotel va fi şi în acest an obiectivul principal al unui adevărat „complex de gheaţă” la Bâlea Lac, Winter Park şi Biserica de Gheaţă urmând să completeze acest inedit loc.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite