Norbert Pallaua, chirurg plastic de renume din Germania, vine la Polisano în Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Norbert Pallaua va opera la Clinica Polisano
Norbert Pallaua va opera la Clinica Polisano

Clinica privată Polisano din Sibiu va avea beneficia începând de săptămâna aceasta de serviciile unei echipe medicale noi, condusă de un reputat medic chirurg din Germania. Prof. univ. dr. Norbert Pallaua va pune Sibiul pe harta Europei în ceea ce priveşte chirurgia plastic.

CITIŢI ŞI:

Încă un spital privat la Sibiu

Fertilizările merg legal înainte la Polisano

Milionarul Vonica din top 500 Forbes a dat cu un Porsche Cayenne peste un bărbat (UPDATE VIDEO)

Preşedinte al Asociaţiei Europene a Societăţilor de Chirurgie Plastică şi Reparatorie, Preşedinte al Consiliului de Administraţie IPRAS şi autor a zeci de articole medicale pe tema Chirugie Plastică şi Reconstrucţie, Norbert Pallaua a operat de-a lungul anilor nume notabile, precum şi personalităţi internaţionale.

„Prin începerea acestui nou parteneriat,  Clinica Polisano îşi îndreaptă atenţia către o nevoie deosebit de pregnantă a pacienţilor noştri, şi anume frumuseţea. Astfel, am ales să colaborăm cu un nume sonor în chirurgia plastică şi estetică”, a declarat Ilie Vonica, preşedinte Polisano Grup. Conducerea clinicii sibiene mai spune că serviciile oferite de noua echipă medicală vor fi sub preţul practicat în clinici similare în Bucureşti, şi clar sub preţurile practicate în Europa de Vest. Se speră că în jur de 300 de operaţii pe lună vor fi efectuate.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite