Noi locuri de joacă pentru copii amenajate în oraş în perioada următoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea sibiană va amenaja în perioada următoare încă şapte locuri de joacă pentru copii cu vârste cuprinse între 3 şi 15 ani. Contractul pentru achiziţionarea jocurilor cu care vor fi dotate noile amplasamente se ridică la o valoare de 382.058 de lei, la care se adaugă şi TVA-ul.

CITIŢI ŞI:

În zeci de şcoli şi grădiniţe anul şcolar a început în condiţii improprii VEZI LISTA UNITĂŢILOR CU PROBLEME ŞI DEFICIENŢELE CONSTATATE

Locurile de joacă urmează să fie amenajate după cum urmează:
în cartierul Ştrand, pe strada Bihorului
În Vasile Aaron, pe strada Onceşti
În Hipodrom, pe străzile Mihai Viteazu, Plugarilor şi Mirăslău
Pe strada Vasile Milea – zona Peco
În Valea Aurie


Jocurile vor cuprinde leagăne de mai multe forme şi dimensiuni, complexe de căţărare şi de joacă de diferite forme, carusele cu scaune, etc. Acestea sunt realizate din materiale cât mai rezistente, dar care sunt în acelaşi timp sigure pentru copii.
Oferta declarată câştigătoare este cea depusă de SC Loftrek SRL şi include montajul acestor instalaţii. Garanţia pentru produsele livrate este de doi ani de la recepţia lor. Lucrările vor începe în perioada imediat următoare şi vor fi finalizate în aproximativ 2 luni.

„După această achiziţie vor exista în Sibiu un total de 26 de locuri de joacă pentru copii, în majoritatea cartierelor sibiene. Programul va continua, şi pe măsură ce cartierele sunt reconfigurate, vom prevedea şi locuri de joacă” a declarat primarului Klaus Iohannis.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite