Noi abordări ale calității în învățământul superior, în dezbatere la „Lucian Blaga”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu organizează prima ediție a conferinței naționale „Noi abordări ale calității în învățământul superior” din cadrul proiectului „Excelența academică în învățământul la distanță și învățământul cu frecvență redusă- un demers pentru calitate”.

CITIŢI ŞI:

Ateliere de creativitate pentru copii şi părinţi la Art Boutique

Job de sărbători: Moș Crăciun, Crăciuniță și Spiriduș

Mineralia revine din 8 decembrie la Palatul Brukenthal

Evenimentul va avea loc vineri, 9 decembrie, începând cu ora 10:00, în aula Avram Iancu a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Facultatea de Litere și Arte.

Lucrările conferinţei vor aborda teme de interes pentru învăţământul la distanţă şi învăţământul cu frecvenţă redusă, cum ar fi: îmbunătăţirea politicilor de calitate şi management al calităţii în IDIFR, implementarea noilor tehnologii TIC, exemple de bune practici, elaborarea şi editarea materialelor de studiu, precum si studii de caz privind calitatea absolventilor.

Conferinţa se va desfăşura simultan în cele patru centre universitare partenere în proiect: Sibiu, Alba-Iulia, București și Timișoara .

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Axa prioritară 1 „Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere” Domeniul major de intervenţie 1.2 „Calitate în învăţământul superior”.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite