Nicolas Cage va filma scene din „Ghost Rider 2” în Centrul Istoric la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolas Cage  împreună cu  băiatul şi soţia  sa, Alice Kim, alături  de Leslie Hawke
Nicolas Cage împreună cu băiatul şi soţia sa, Alice Kim, alături de Leslie Hawke

Municipalitatea a primit oficial cerere pentru a permite desfăşurarea de filmări în Sibiu pentru filmul cu Nicolas Cage.

CITIŢI ŞI:

Nicolas Cage începe filmările în România la Ghost Rider 2,pe centura Sibiului

Soţia lui Nicolas Cage a făcut furori la balul de la Palatul Parlamentului

Dacă iniţial producătorii producţiei americane anunţaseră că filmările la producţia cinematografică Ghost Rider 2 se vor efectua numai pe centura ocolitoare a Sibiului şi pe Transfăgărăşan, acum lucrurile s-au schimbat. Scene din acest film vor fi turnate în perioada următoare atât în Piaţa Mare cât şi în alte locaţii din oraş. Primăria a primit cerere pentru ocuparea domeniului public din partea casei de producţii.

„Am dat curs solicitării primită, aşa cum am făcut-o de fiecare dată pentru cei ce au depus o astfel de cerere, fie că era vorba de o reclamă sau de alt tip de filmare. Este vorba de zona centrală şi nu numai” a explicat primarul Klaus Iohannis. 

Trei zile de filmări
Municipalitatea a primit cerere pentru ocuparea domeniului public pentru perioada 1 - 13 noiembrie pentru Piaţa Huet, Piaţa Mică şi Piaţa Mare. „Conform cererii formulate, filmarile vor avea loc in zilele de 11 şi 12 noiembrie, urmând ca în data de 13 noiembrie locaţiile sa fie eliberate” spune Mirela Gligore din cadrul Biroului de Presă al Primăriei Sibiu.

Primarul urbei de pe Cibin a mărturisit că pentru oraşul pe care îl administrează, apariţia în acest film este mai mult decât bine venită. „Este poate încă o confirmare a faptului că Centrul Istoric al Sibiului merită vizitat de către turişti” a mai spus primarul Sibiului.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite