Nicolas Cage începe filmările în România la Ghost Rider 2, pe centura Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolas Cage a mai fost „Ghost Rider“ în 2007
Nicolas Cage a mai fost „Ghost Rider“ în 2007

 O parte din scene vor fi filmate lângă oraşul Sibiu şi la Hunedoara. Pelicula este programată să apară în cinematografe la 17 februarie 2012.

CITEŞTE ŞI:

Azi începe singurul festival de film din România, dedicat copiilor

Filmul „Predators“ rulează la cinematograful Arta din Sibiu

Actorul american Nicolas Cage (46 de ani) va începe filmările pentru lungmetrajul 3D „Ghost Rider 2: Spirit of Vengeance/ Demon pe două roţi: Spiritul Răzbunării“, la 1 noiembrie, în România.

Buget mai mic

Filmările vor dura până în luna februarie a anului viitor şi se vor desfăşura, în cea mai mare parte, la Studiourile Castel Film din Izvorani, lângă Bucureşti. Directorul de marketing al Castel Film, Bogdan Moncea, a anunţat că din echipa care va lucra la pelicula „Ghost Rider 2" vor face parte şi români.

În continuarea lungmetrajului „Ghost Rider", lansat în 2007, acţiunea se desfăşoară în Europa de Est, unde protagonistul Johnny Blaze (Nicolas Cage) trebuie să ţină piept diavolului, care are înfăţişare umană.

Bugetul peliculei se va ridica la 60-70 de milioane de dolari, o cifră mai mică decât cea alocată primei părţi a peliculei (în jur de 110 milioane de dolari). Asta poate şi pentru că primul film din seria „Ghost Rider" a avut încasări slabe, de 228,7 milioane de dolari. Lungmetrajul s-a situat numai pe locul 27 în box-office-ul american, în 2007. Pentru rolul din „Ghost Rider", Cage a fost nominalizat la premiul Zmeura de Aur, pentru cea mai proastă prestaţie actoricească a anului.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite