Muzica clasică, jazz, fado şi lautarească la Sala Thalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Această combinaţie inedită de muzică este oferită sibieniulor de către grupul italian Orchestra da Tre Soldi, care va susţine un spectacol mâine seară la Sibiu.

CITIŢI ŞI:

VIDEO - Copiii l-au găsit pe Moş Nicolae în autobuzele din Sibiu (GALERIE FOTO)

Demonstraţie cu patrupedele care salvează vieţi, lângă Sibiu (FOTO)

Spectacol pe picioroange, în centrul Sibiului (FOTO)

Muzica italienilor a fost recompensată în 2008 de către revista Jazz Magazine cu nominalizarea la albumul de jazz al anului, “Best Jazz”.

Trupa a susţinut peste 100 concerte atât în Italia, cât şi peste hotare, fiind invitată special la Festivalul de la Sanremo, în spectacolele realizate de RaiUno sau la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Torino. Înfiinţată în 2002, orchestra reuneşte artişti consacraţi ai scenei italieneşti de jazz şi muzică clasică. “Trebuie să vedeţi cum se îmbină acordeonul, clarinetul, vioara, vocea, violoncelul, contrabasul şi chitara în interpretările originale ale grupului italienesc pentru a înţelege cum o seară obişnuită se poate transforma într-un spectacol de excepţie, greu de refuzat” a explicat Luigi Gageos, producător al evenimentului.

Biletele petnru acest concert au fost deja puse în vânzare la sediul Filarmonicii de stat Sibiu. Preţul unui bilet este de 20 lei, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiind de o reducere de 50 la sută.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite